Foto’s van dit filiaal

Over dit filiaal

Almen is een uniek dorp, gelegen in de Berkel-vallei, waar wij als winkel goed tussen passen. Als u op bezoek komt in Almen kunt u genieten van een prachtige omgeving met veel mogelijkheden. Er zijn verschillende campings, hotels en restaurants en er is een openlucht zwembad. Het dorp wordt leefbaar gehouden door haar vooruitstrevende inwoners en bedrijven waar wij als buurtsuper onderdeel van uitmaken. De Almenaren komen graag bij ons langs voor hun boodschappen en voor een praatje met hun mede dorpsbewoners. Zo is de winkel een belangrijk onderdeel van het dorp.

 

De meewerkers die bij ons werkzaam zijn komen via verschillende wegen bij ons binnen. We bieden stageplekken voor leerlingen van het speciaal onderwijs, dagbesteding voor mensen met een WLZ of WMO indicatie en we bieden werkgelegenheid voor mensen in re-integratie trajecten. Al onze vaste medewerkers zijn er op gefocust om onze meewerkers een veilige, leerzame plek te bieden met een werkdruk die is aangepast naar het niveau van de meewerker.

Daarnaast biedt Centerrr Almen het zogeheten Buurtmeester. Dit is een (gratis) dienst die wij verlenen aan de ouderen in ons dorp. Een vrijwilliger of meewerker van Centerrr Almen komt bijvoorbeeld 1 keer in de week bij de ouderen thuis om schoon te maken en een praatje te maken. Het bezorgen van boodschappen doen wij in en om Almen geheel gratis. Zo helpen wij een handje mee zodat de ouderen in Almen langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Goede samenwerking staat bij Centerrr Almen voorop. Niet alleen leren wij onze meewerkers goed samen te werken, wij doen dit zelf ook met bedrijven uit de omgeving. Er zijn bij ons veel regionale producten verkrijgbaar zoals (diepvries)vlees van boerderij ’t Hulshof in Almen, zuivel van versboerderij Daalwiek uit Geesteren, Achterhoekse Cider, groente en granen van Landgoed Velhorst, producten van mosterdmakerij Braakhekke, ijs van boerderij ’t Dommerholt, vers vlees van Uw Slager Rexwinkel uit Borculo en nog veel meer! Een gevarieerd assortiment dat voldoet aan de wensen van onze klanten, dit vinden wij zeer belangrijk.

Wij zullen daarom altijd kijken of wij de artikelen die onze klanten missen kunnen toevoegen aan ons assortiment en bieden ook vegetarische, biologische, gluten- en lactosevrije producten aan. Bent u op zoek naar een specifiek product? Vraag in de winkel naar een van onze medewerkers!

 

Niet alleen voor uw dagelijkse boodschappen kunt u bij Centerrr Almen terecht. Wij hebben ook een Post-NL punt waar u pakketten kunt ophalen en pakketten kunt versturen. Er is een stomerijservice, een geldautomaat van Geldmaat en een uitgebreide bloemenhoek. Centerrr Bloem & Plant verzorgt voor alle Centerrr-winkels een prachtig bloem en planten assortiment. De boeketten worden door Centerrr Bloem & Plant zelf gemaakt en u kunt ook bloemstukken, boeketten, rouwwerk, bruidswerk bestellen. Ook hebben wij bloemenabonnementen, vraag voor meer informatie aan een van onze medewerkers.

 

Centerrr Almen denkt graag met u mee als u iets te vieren heeft! Neem contact met ons op als u opzoek bent naar leuke kerst- en/of relatiegeschenken, ook voor bedrijven kunnen wij grote aantallen kerstgeschenken verzorgen met (als u wilt) mooie regionale producten. In de zomer kunt u BBQ-pakketten van Uw Slager Rexwinkel bij ons bestellen. Deze kunnen compleet met salades, sauzen, brood, borden en bestek worden geleverd. Daarbij kunt u ook een koelwagen, gasbarbecues en statafels huren om uw zomerse BBQ compleet te maken!

 

Wij staan voor u klaar en heten u van harte welkom bij Centerrr Almen!

 

Team Centerrr Almen

Vanuit het oog van stagiair Luc:

“Ik ben Luc, ik ben bijna 20 jaar oud. Ik zit op ZMLK School Daniël de Brouwerschool in Wilp. In september 2018 mocht ik stage gaan lopen vanuit school. Ik wilde altijd al heel graag in een supermarkt werken en dat is mij dus ook gelukt. Ik ben begonnen bij de Centerrr in Almen en liep ook een tijdje stage bij een ander bedrijf.

Al snel vond ik de Centerrr zo leuk dat ik bij het andere bedrijf ben gestopt. De Centerrr is een hele leuke en gezellige buurtsupermarkt en Almen vind ik ook een leuk dorp waar in de zomer best veel toeristen komen. Al vanaf het begin vond ik het heel erg leuk om in de winkel te werken. Ik kreeg direct een echt shirt van de winkel met een eigen naamkaartje erop.

Bij de Centerrr krijg je goede begeleiding en de collega’s zijn ook heel vriendelijk. Direct hoorde ik al echt bij het team en dat was misschien wel het allerfijnste gevoel. Aan het begin van de werkdag bij de Centerrr krijg ik een takenlijstje. Ik kan dan precies zien wat mijn taken zijn.

Ik doe allerlei werkzaamheden zoals: vakkenvullen, vracht uitladen, dingen schoonmaken, helpen met bezorgen, planten verzorgen, etc. Deze winkel is niet te vergelijken met bijvoorbeeld een hele grote supermarkt. Hier mag iedereen werken op zijn/haar eigen tempo en je kunt altijd hulp vragen.

foto Luc

Ook is er tijd voor uitleg zodat je nieuwe dingen kunt leren. Ook doen ze bij deze supermarkt dingen die andere supermarkten niet doen. Ik breng bijvoorbeeld vaak met een collega boodschappen bij een instelling en dan pakken we de boodschappen ook uit en zetten we alles in de kast, koeling en diepvries.

En sommige collega’s maken schoon bij mensen thuis, maar dat doe ik niet. Twee keer per jaar doen we iets gezelligs met de collega’s en daar verheug ik me altijd heel erg op. Binnenkort stop ik met school en dan ga ik vier dagen per week dagbesteding doen bij de Centerrr. Dan ben ik dus geen stagiair meer maar echt meewerker in de winkel. Super veel zin in!”

Vanuit het oog van dagbesteder Angelique:

foto angelique

“Hallo, ik ben Angelique, ik heb dagbesteding bij Centerrr. Ik werk nu ongeveer 2 jaar in deze gezellige supermarkt. Ik vind mijn werk erg leuk om te doen. Iedereen in de werkomgeving is erg vriendelijk en dat vind ik erg prettig. De winkel is dan wel niet zo groot maar we hebben alle levensmiddelen die je nodig hebt. Ik hoop jullie in onze winkel te zien.”

almen 1

Gegevens filliaal Almen

  • Dorpsstraat 31B, 7218AB Almen
  • T: (0575) 43 12 00
  • E: almen@centerrr.nl
  • Ma t/m vr 8.00 – 18.00
    Za 8.00 – 16.00 (mei – augustus 8.00-17.00)