Wij werken in dit filiaal

Informatie over dit filiaal

Onze supermarkt is gevestigd in woon- en zorgcentrum Greunshiem, gelegen in de Schepenbuurt in Leeuwarden. Wij zijn een dependance van Centerrr Wirdum. We hebben dan ook een unieke samenwerking. De winkel kunt u vinden op het wijkplein van het woon- en zorgcentrum. De bewoners komen hier elke dag samen om hun bakkie koffie of thee en hun warme maaltijd te nuttigen. Centerrr heeft 3 R-en, Retail, Re-integratie en Relatie met het dorp, graag leggen wij dit aan u uit.

Retail:
Onze winkel heeft een assortiment welke is ingericht op de wensen van onze bewoners, zo is er iedere dag vers fruit en brood van de warme bakker. U kunt bij ons terecht voor:

 

 • Dagvers brood van de warme bakker, Van den berg.
 • Vers fruit.
 • Een gevarieerd assortiment voor de dagelijkse boodschappen.
 • Wij maken graag uw bestellingen klaar. Deze kunt u bestellen via de webshop, telefoon, per e-mail of u geeft uw boodschappenlijstje bij ons in de winkel af.
 • Wij bezorgen uw boodschappen bij u thuis en helpen u, indien gewenst met het uitruimen en opbergen van de producten.
 • Wij maken cadeau- en fruitpakketten op aanvraag.
 • U kunt bij ons ook terecht voor bloemen en planten, deze kunt op aanvraag bij ons bestellen.

Re-integratie / Dagbesteding
In onze supermarkt bieden wij zinvolle dagbesteding. Onze mensen worden in hun werk geholpen en ondersteund door de ervaren begeleiders op de werkvloer. De meewerkers hebben allen hun eigen kwaliteiten zo kan de een goed met de kassa overweg en is de ander een kei in het bijvullen en netjes houden van de winkel.

 

Relatie met Greunshiem
Centerrr Greunshiem heeft een uniek winkel concept voor bewoners en hun verwanten. Wij zijn het kleinschalig, gezellig en sociaal middelpunt van et wijkplein. Het sociale aspect van de winkel is zeer groot men ontmoet, praat en socialiseert in onze winkel. Wij bieden de bewoners en verwanten niet alleen een mogelijkheid om boodschappen te kopen, wij zorgen dat mensen uit hun sociale isolement kunnen komen, welke tot gevolg heeft dat de leefbaarheid wordt vergroot.

Graag verwelkomen wij u in onze winkel!

Onze mensen vertellen:

“Hallo Ik ben Veronique ik werk in de winkel maar ik werk ook in Greunshiem zelf daar doe ik de was en ik sta in de afwas. Ik heb een gevarieerde baan en vindt het fijn om met de bewoners van Greunshiem om te gaan nu kan ik ze ook helpen in de winkel ik bezorg dan ook de boodschappen. De klanten van de aanleunwoningen bellen hun bestelling door en ik zorg dat het dan nog diezelfde dag bezorgd wordt.”

“Hallo Ik ben Femke ik kom van het speciaal onderwijs en loop nu nog stage maar straks word ik 18 en dan blijf ik hier werken. Ik vind het erg leuk om in de winkel te werken alles wat ik op school geleerd heb kan ik nu uitvoeren. Ik mag ook graag achter de kassa staan en de bewoners helpen boodschappen te doen.”

greunshiem 1

Gegevens filliaal Greunshiem

 • Tjotterstraat 16, 8937 AS Leeuwarden
 • T: 06 30020290
 • E: greunshiem@centerrr.nl
 • ma t/m vr 9.30 – 12.00
  en 13.30 – 15.30