Foto’s van dit filiaal

Over dit filiaal

Onze supermarkt is gevestigd in Wirdum en een onderdeel van de Centerrr-formule. Onze supermarkt is te vinden in het gastvrije dorp Wirdum. Zonder de Centerrr-formule zou er hoogstwaarschijnlijk geen bestaansrecht kunnen zijn. Graag leggen wij ons concept uit:

 

Retail:
Onze winkel is meer dan alleen een supermarkt met kruidenierswaren. Wij proberen zo gevarieerd mogelijk te zijn, op deze manier kunt u, als klant voor al uw dagelijkse boodschappen bij ons terecht.

Zo bieden wij in onze supermarkt een verscheidenheid aan producten en diensten aan, waaronder;

 

–           Verse groenten en fruit.

–           Vers brood van de warme bakker, Bakkerij Teije de Boer

–           Ambachtelijk vlees van Slagerij Harmke Anema

–           Relatie geschenken en kerstpakketten

–           Uw boodschappen worden op bestelling voor u klaargemaakt.

–           Uw boodschappen kunnen bij u thuis bezorgd worden.
–           Er is een PostNL service punt.
–           Wij zijn een uitgiftepunt voor medicatie.

Relatie met het dorp:
Centerrr is letterlijk het middelpunt van het dorp, waar mensen elkaar ontmoeten en even kunnen bijpraten. Onze medewerkers kennen veel van de klanten en dit is andersom ook het geval, waardoor een praatje al snel is gemaakt. Wij springen in op de wensen en behoeften van de klant en geven met onze winkel de leefbaarheid aan het dorp terug.

 

Re-integratie
In onze supermarkt werken we met een klein team, bestaande uit medewerkers en ‘meewerkers’. Wij bieden mensen met een al dan niet overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt de kans om bij ons op maat gemaakte werk/leertrajecten te volgen. Voor de mensen waarbij dit niet mogelijk is bieden wij zinvolle dagbesteding. Onze mensen worden in hun werk geholpen en ondersteund door de ervaren begeleiders op de werkvloer.

 

Graag nodigen wij u uit om onze winkel te komen bezoeken!

Dagbesteder Claudia verteld:

“Hallo, ik ben claudia meulenbelt. Ben net 50 jaar geworden en werk nu 3 jaar hier in de centerrr. Ik werk hier 4 dagen in de week, dan ben ik soms telefoniste en neem ik de telefoon op. Daarnaast zit ik bij de kassa, doe ik pakbonnen sorteren, boodschappen bezorgen, uitpakken en natuurlijk; grapjes maken! Vind het erg leuk om hier te werken.”

Gegevens filliaal Wirdum

  • Greate Buorren 9, 9088 AD Wirdum
  • T: 058 255 1396
  • E: wirdum@centerrr.nl
  • Ma-vr 8.30- 18.00
    Za 08.30 – 16.00
Wirdum 1