Bloem-1

Centerrr Bloem & Plant

Centerrr Bloem & Plant

Centerrr Bloem & Plant verzorgt voor alle Centerrr winkels het bloemen en planten assortiment. U kunt dus in al onze winkels terecht voor prachtige boeketten, mooie planten en leuke bloemstukken. Wij werken met een grossier die ons de snijbloemen en het groen levert, daar maken wij dan zelf de boeketten en stukken van. Heeft u iets te vieren of wilt u iemand een boeket geven? Wij kunnen alles naar wens maken, neem gerust contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag!

 

Irene is onze bloembindster en werkt met veel creativiteit en passie aan de stukken. Zij heeft jarenlange ervaring in bloembinderij en ook grote stukken zoals bruid- of rouwboeketten kan zij voor u maken. Voor speciale verzoeken zoals rouwwerk, bruidswerk, bedrijfsaankleding en baliestukken vragen wij u contact op te nemen door te bellen naar (0575) 43 12 00 of een mail te sturen naar bloemenplant@centerrr.nl. Een bloemabonnement kunt u ook bij ons afnemen, u krijgt dan bijvoorbeeld iedere week een nieuw boeket of bloemstuk voor een, vooraf, afgesproken bedrag, thuis of bij uw bedrijf bezorgd. Ook erg leuk om cadeau te geven!

Net zoals alle andere afdelingen van Centerrr begeleiden wij meewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn en heb je de mogelijkheid om te helpen met het maken van bloemstukjes, planten verzorgen etc. of zou je dit willen leren? Dan kun je misschien wel bij ons in Almen (Gld) aan de slag!

 

Wij bieden plekken voor dagbesteders met een WLZ of WMO indicatie in een veilige omgeving met professionele begeleiding, waar de werkdruk is aangepast naar jouw vermogen. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon (0575) 43 12 00 of per e-mail: bloemenplant@centerrr.nl.

 

Je kunt altijd een kijkje komen nemen in de winkel in Almen waar Irene van Bloem & Plant haar werkplaats heeft, Dorpsstraat 31b, 7218AB Almen.

Foto’s van dit filiaal

Dagbesteder Laura verteld:

“Hoi, ik ben Laura. Ik werk bij de Centerrr in Almen. Op woensdag en donderdagochtend werk ik bij Irene in de bloemenhoek. Ik help met prijzen plakken, voor hoeveel iets kost, boeketten/bloemstukjes in pakken, bloem stukjes maken en planten water geven. Ik vind leuk om Irene te helpen en af en toe maak ik ook bloemstukjes voor thuis. Groetjes Laura”

foto Laura