Foto’s van dit filiaal

Over dit filiaal

Sinds april 2020 hebben wij onze deuren geopend in Barchem, aan de Lochemseweg 2. Ons mooie concept draagt bij aan de leefbaarheid in het dorp en biedt werk aan mensen met een beperking en/of overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt. Door de mooie locatie, rijdt een ieder die in Barchem woont, of door Barchem heen komt, langs ons.

 

Wij werken er, samen met het dorp, hard aan om met onze winkel het hart van Barchem te laten zijn. Met ons bijzondere concept zorgen wij voor leefbaarheid in het dorp, brengen wij mensen met een al dan niet overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt terug in de maatschappij.

 

Ons assortiment is zeer uitgebreid, u kunt er voor al uw dagelijkse boodschappen bij ons terecht, zowel voor A-merken als voor een eigen merk. Het standaard assortiment is uitgebreid met mooie streekproducten van lokale ondernemers. Wij gaan voor kwaliteit, maar zeker ook voor regionaal! Zo komt ons brood komt van Bakker Poef (voorheen Bakker Jansen) en ons vlees komt van Uw slager Rexwinkel uit Borculo.

Wij bieden een uitgebreide service, u kunt hierbij denken aan:

 • Boodschappen bestellen kan zeer binnenkort via onze webshop, tot die tijd kunt u contact opnemen via barchem@centerrr.nl of 085 902 2290 (optie 2)
 • Bezorging van de boodschappen.
 • BBQ service via uw slager Rexwinkel.
 • Relatiegeschenken en kerstpakketten.
 • De stomerij service.
 • Uitgiftepunt voor de apotheek.
 • PostNL service punt.

Centerrr een eigen afdeling voor Bloemen en Planten. Hierdoor hebben wij dagelijks verse bloemen en planten. U kunt bij ons op bestelling ook gepersonaliseerde boeketten, bloemstukken, rouwwerk, bruidswerk en bedrijfsaankleding krijgen. Zo bieden wij ook bloemen abonnementen aan. Voor meer informatie kunt u bij ons in de winkel terecht.

Wij maken gebruik van het Piggy-spaarsysteem! Iedere klant kan bij ons Piggy-punten sparen en deze ook weer inruilen voor mooie aanbiedingen. Het werkt als volgt: u krijgt bij de kassa een Piggy-sleutelhanger met een QR-code. Deze houdt u voor het scherm (naast de kassa) nadat u heeft betaald. Voor iedere euro die u bij ons aan boodschappen heeft gedaan krijgt u 1 punt. Vanaf

 

100 punten kunt u deze al inwisselen voor leuke acties.

 

Wij zien u graag in onze Centerrr

Jory verteld:

“Ik ben 3 juni 2020 begonnen met vrijwilligerswerk bij centerrr in Barchem. Ik ben dit gaan doen omdat ik tijdelijk geen baan had omdat de horeca dicht zat vanwege Covid19. Ik had iets meer begeleiding nodig waardoor ik via de Gemeente Lochem in een werkervaringstraject mocht blijven werken. Ik werkte eerst 2 dagdelen. Later werd dit 25 uur, verdeeld over 5 dagdelen. Waarom ik het leuk vind om in de winkel te werken is omdat ik het leuk vind om onder de mensen te zijn, je werkt met alle leeftijden en je hebt tegelijk een sociale en ook zorgfunctie voor de klanten. Je praat met de mensen, maar helpt hem of haar ook als ze vragen hebben. Wat we zoal doen in de winkel is vracht inpakken, producten nakijken op datum, schoon houden van de winkel, kassawerkzaamheden, producten aan einde van de dag afprijzen voor de volgende dag en van de dag waar je op werkt er uit halen. Ook help ik mensen met inpakken van de boodschappen of zoek ik de boodschappen voor de mensen als ze iets niet kunnen vinden of minder mobiel zijn. Eerder ging ik ook met mijn vader (vrijwilliger van Centerrr Barchem) mee naar andere locaties van Centerrr om bloemen weg te brengen, dit deed ik dan na mijn eigen dienst. Dit was leuk om te doen. Ik vind het heel goed dat er in de winkel aandacht wordt besteed aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en dat er goede begeleiding is waar dit nodig is.”

Barchem 1

Gegevens filliaal Barchem

 • Lochemseweg 2, 7244AB Barchem
 • T: 085 902 2290
 • E: barchem@centerrr.nl
 • Ma-Vrij: 8.00u – 18.00u
  Zaterdag: 8.00u – 17.00u
  Geldt het hele jaar door
  Zondag: Gesloten