Foto’s van dit filiaal

Over dit filiaal

Ons mooie dorp Kuinre ligt op een hele bijzondere plek in Steenwijkerland. Het grenst links aan Flevoland en rechts aan Friesland. Kuinre wordt verbonden door de 2 kanalen ‘De Linde’ en ‘De Tjonger’ en wordt elk jaar verrast met vele toeristen die met de boot door onze sluis heen varen.

 

Onze winkel is onderdeel van de Centerrr formule, Centerrr met 3 R’en. Relatie, Re-integratie en Retail. Wij bieden u verschillende producten en diensten aan:

 

 • Verse Groenten en Fruit, drie keer per week krijgen wij verse producten binnen.
 • Dagvers brood en banket van Bakkerij Breimer uit Lemmer, Bakker Breimer heeft een groot assortiment. Staat er iets niet op onze website? Laat het ons weten en wij zorgen dat u het alsnog kan krijgen.
 • Warme broodjes iedere dag vers ‘Uit eigen oven’ gebakken broodjes, croissantjes en warme snacks.
 • Ambachtelijke Slager Mulder, onze inpandige slager heeft een groot assortiment, van zelfgemaakte worst tot heerlijke runderlappen. Hij staat bekend om de gehaktballen… elke week worden er zo’n 200 tot 250 ballen gedraaid.
 • U kunt uw boodschappen bij ons bestellen, wij maken deze voor u klaar en bezorgen deze, indien gewenst, aan huis.
 • Wij zijn een service punt van PostNL.

 

In samenwerking met de Gemeente Steenwijkerland werken wij samen om mensen met een al dan niet overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden in werk- en leer trajecten. Daarnaast bieden wij ook zinvolle dagbesteding aan. Deze mensen noemen wij “meewerkers”. Gezamenlijk met onze meewerkers werken wij er hard aan om onze winkel rendabel te maken zodat Centerrr Kuinre nog lang het hart van Kuinre mag zijn zodat wij gezamenlijk met het dorp de leefbaarheid kunnen behouden en indien mogelijk vergroten.

 

Wij nodigen u graag uit om kennis te komen maken in onze winkel!

Meewerker Maaike verteld:

“Mijn naam is Maaike ik ben 24 jaar ik woon in Lemmer. Ik kom elke dag op de fiets. Ik werk hier sinds 16 november 2020. Mijn functies zijn hier, vakken vullen, spiegelen, kassa draaien, bezorgen, bloemen water geven, broodjes/koeken bakken/brood snijden, schoonmaken. Wat vind ik hier het leukste om te doen? De vracht te verwerken in de schappen is toch wel mijn favoriete bezigheid. Elke dag ga ik met plezier naar het werk en word vrolijk van alle klanten die even een praatje komen maken.”

maaike

Gegevens filliaal Kuinre

 • Burchtstraat 5, 8374 KC Kuinre
 • T: 0527 231 235
 • E: kuinre@centerrr.nl
 • Ma t/m vr 8.30 – 18.00
  Za 8.00-16.00 (mei/augustus 08.00-17.00)
kuinre 1