Foto’s van dit filiaal

Over dit filiaal

Centerrr Nigtevecht is de laatste aanwinst binnen de Centerrr groep. Nigtevecht is een dorp aan de Vecht in het uiterste noordwesten van de Nederlandse provincie Utrecht, behorend tot de gemeente Stichtse Vecht. Het dorp heeft 1.575 inwoners (2021), waar wij als winkel goed tussen passen. Als u op bezoek komt in Nigtevecht kunt u genieten van een prachtige omgeving met veel mogelijkheden. Het dorp wordt leefbaar gehouden door haar vooruitstrevende inwoners en bedrijven waar wij als buurtsuper graag onderdeel van uitmaken. De Nigtevechters komen graag bij ons langs voor hun boodschappen en voor een praatje met hun mede dorpsbewoners. Zo is de winkel een belangrijk onderdeel van het dorp.

De meewerkers die bij ons werkzaam zijn komen voornamelijk via de gemeente Stichtse Vecht, wij bieden ze extra kansen op ontwikkeling en ontplooiing. We bieden stageplekken voor leerlingen van het speciaal onderwijs, dagbesteding voor mensen met een WLZ of WMO indicatie en we bieden werkgelegenheid voor mensen in re-integratie trajecten. Al onze vaste medewerkers zijn er op gefocust om onze meewerkers een veilige, leerzame plek te bieden met een werkdruk die is aangepast naar het niveau van de kandidaat.

Bij Centerrr kunt u terecht voor een compleet assortiment aan boodschappen, waaronder  veel regionale producten zoals onder andere Eieren, brood. Kortom een gevarieerd assortiment dat voldoet aan de wensen van onze klanten, dit vinden wij zeer belangrijk.

 

Wij zullen daarom altijd kijken of wij de artikelen die onze klanten missen kunnen toevoegen aan ons assortiment, ook bieden wij een assortiment vegetarische, biologische, gluten- en lactosevrije producten aan. Bent u op zoek naar een specifiek product? Vraag in de winkel naar een van onze medewerkers!

Niet alleen voor uw dagelijkse boodschappen kunt u bij Centerrr Nigtevecht terecht. Wij hebben ook een Post-NL punt waar u pakketten kunt ophalen en pakketten kunt versturen. Er is een stomerijservice, een uitgebreide bloemenhoek.

Centerrr Bloem & Plant verzorgt voor alle Centerrr-winkels een prachtig bloem en planten assortiment. De boeketten worden door Centerrr Bloem & Plant zelf gemaakt en u kunt ook bloemstukken, boeketten, rouwwerk, bruidswerk bestellen. Ook hebben wij bloemenabonnementen, vraag voor meer informatie aan een van onze medewerkers.

Centerrr Nigtevecht denkt graag met u mee als u iets te vieren heeft! Neem contact met ons op als u opzoek bent naar leuke kerst- en/of relatiegeschenken, ook voor bedrijven kunnen wij grote aantallen kerstgeschenken verzorgen met (als u wilt) mooie regionale producten of bv wijn met eigen logo.

Wij staan voor u klaar en heten u van harte welkom bij Centerrr Nigtevecht!

 

Team Centerrr Nigtevecht

Barchem 1

Gegevens filliaal Nigtevecht

  • Klein Muiden 54, 393RL Nigtevecht
  • T: 0294-257035
  • E: nigtevecht@centerrr.nl
  • Ma-Vrij: 8.00u – 18.00u
    Zaterdag: 8.00u – 17.00u
    Geldt het hele jaar door
    Zondag: Gesloten