centerrr_supermarkt_kassa

WMO-diensten
We zien veel mogelijkheden om de werelden van zorg en ondernemerschap steeds verder met elkaar te verbinden. In dit kader werken we al veel samen met thuiszorgorganisaties, bijvoorbeeld voor het thuisbezorgen van boodschappen.

 

Gemeenten: bespaar op uw WMO-uitgaven
Met name voor gemeenten zijn onze WMO-gerelateerde diensten aan huis interessant. Nu is er vaak een thuiszorgindicatie voor het doen van boodschappen. De bezorgdienst van Centerrr kan die taak overnemen van een relatief kostbare thuiszorgmedewerkers. Zo kunnen wij extra leerwerkplekken binnen de bezorgdienst creëren en bespaart uw gemeente op WMO-uitgaven.

Minder kosten, meer leerwerkplekken
In overleg met uw gemeente is veel mogelijk. Als onze bezorgmedewerkers toch aan huis zijn, kunnen zij wellicht meteen de ramen wassen, de tuin onderhouden of andere WMO-diensten verlenen. Samen bepalen we de invulling en steeds snijdt het mes aan twee kanten. U hoeft geen dure particuliere dienstverleners of serviceorganisaties in te schakelen én wij helpen meer mensen aan een dagbestedingsplaats of leerwerkplek.